filterhuizen

Masterfilter biedt bewezen, betrouwbare en hoogwaardige filteroplossingen. In nauwe samenwerking met onze klanten streven wij voortdurend naar nieuwe ideeën om de hoogst mogelijke productiviteit en efficiëntie te bereiken.

Gebruik onze productzoeker om snel de juiste oplossing voor uw toepassing te vinden. Wij geven u ook graag persoonlijk advies.

PFGF - Pharmaceutical Liquid Filter Housing

Vloeistoffen - Roestvrij staal - Filterbehuizing

PFGF - Farmaceutische Vloeistof Filterbehuizing

Merk MF

Masterfilter PFGF filterhuizen zijn vervaardigd voor filtratie van vloeistoffen. Ze zijn verkrijgbaar in 5, 10, 20 en 30 inch lengtes. De behuizingen zijn voorzien van een uniek serienummer voor traceerbaarheid. De PFGF-serie is verkrijgbaar met een reeks openingen en inlaat-/uitlaataansluitingen die voldoen aan de farmaceutische voorschriften. Ons engineeringteam kan klantspecifieke behuizingen ontwerpen met optionele bevestigingen, hoge temperatuur- en drukontwerpen.


PFGG - Pharmaceutical Gas Filter Housing

Gassen - Roestvast Staal - Filterbehuizingen

PFGG - Farmaceutische gas filter behuizing

Merk MF

Masterfilter PFGG filterbehuizingen zijn vervaardigd voor filtratie van gassen. Ze zijn verkrijgbaar in 5, 10, 20 en 30 inch lengtes. De behuizingen zijn voorzien van een uniek serienummer voor traceerbaarheid. De PFGG-serie is verkrijgbaar met een reeks openingen en inlaat-/uitlaataansluitingen die voldoen aan de farmaceutische voorschriften. Ons engineeringteam kan klantspecifieke behuizingen ontwerpen met optionele bevestigingen, hoge temperatuur- en drukontwerpen.

PFGG Mini - Pharmaceutical Liquid and Gas Filter Housing

Vloeistoffen - Gassen - Roestvast Staal - Filterbehuizingen

PFGG Mini - Farmaceutisch filterhuis voor vloeistoffen en gassen

Merk MF

Masterfilter PFGG Mini filterhuizen zijn vervaardigd voor filtratie van vloeistoffen en gassen. Ze zijn verkrijgbaar in 2,5 en 5 inch lengtes. De behuizingen zijn voorzien van een uniek serienummer voor traceerbaarheid. De PFGG Mini serie is leverbaar met een reeks van farmaceutische conforme openingen en inlaat/uitlaat aansluitingen. Ons engineering team kan klantspecifieke behuizingen ontwerpen met optionele bevestigingen, hoge temperatuur en druk ontwerpen.

PFGI - Farmaceutische vloeistof en gas Inline filter behuizing

Vloeistoffen - Gassen - Roestvast Staal - Filterbehuizingen

PFGI - Farmaceutische vloeistof en gas Inline filter behuizing

Merk MF

Masterfilter PFGI inline filterhuizen zijn vervaardigd voor filtratie van vloeistoffen en gassen. Ze zijn verkrijgbaar in 5, 10, 20 en 30 inch lengtes. De behuizingen zijn voorzien van een uniek serienummer voor traceerbaarheid. De PFGI-serie is verkrijgbaar met een reeks openingen en inlaat-/uitlaataansluitingen die voldoen aan de farmaceutische voorschriften. Ons engineeringteam kan klantspecifieke behuizingen ontwerpen met optionele bevestigingen, hoge temperatuur- en drukontwerpen.

VGG - Pharmaceutical Vent Filter Housing

Gassen - Roestvast Staal - Filterbehuizingen

VGG - Farmaceutische Ontluchting Filter Behuizing

Merk MF

Masterfilter VGG ontluchtingsfilter behuizingen zijn vervaardigd voor de filtratie van gassen. Ze zijn verkrijgbaar in 5, 10, 20 en 30 inch lengtes. De behuizingen zijn voorzien van een uniek serienummer voor traceerbaarheid. De PFGG Mini serie is verkrijgbaar met een reeks van farmaceutische conforme openingen en inlaat/uitlaataansluitingen. Ons engineering team kan klantspecifieke behuizingen ontwerpen met optionele bevestigingen, hoge temperatuur en druk ontwerpen.

Masterfilter 

Die erfahrenen Produktspezialisten von Masterfilter und seinen Partnern bieten Lösungen für alle Arten von kritischen Filtrationsanwendungen. Masterfilter konzentriert sich auch auf die Schaffung und Entwicklung neuer Produkte und Anwendungen für alle beteiligten Branchen. Wir liefern Filter unserer eigenen Marke und aller gängigen Hersteller wie Pall, Sartorius, 3M, Parker etc. als Nachrüstungen u.a. für die Pharma-, Molkerei-, Brauerei-, Softdrink-, Wasser- und biochemische Industrie.

Contact

Masterfilter Nederland

W.J. van der Hooftstraat 18
4194 WD Meteren
Netherlands

WhatsApp me