De waarborging van de kwaliteit en zuiverheid van uw product moet consistent zijn voor elke geproduceerde batch. Via ons filtratieplatform zijn wij in staat kosteneffectieve oplossingen te bieden ter ondersteuning van uw kritische processen en u zo in staat te stellen uw product op de markt te brengen. Deze platforms integreren bewezen diensten en technologieën voor de ontwikkeling en productie van farmaceutische en biofarmaceutische producten.

Masterfilter biedt bewezen, betrouwbare en hoogwaardige membraanfilteroplossingen. In nauwe samenwerking met onze klanten streven wij er voortdurend naar oplossingen te bieden voor de hoogst mogelijke productiviteit en effectiviteit in de farmaceutische en biofarmaceutische industrie.

Fermentatie

De basis van elk biofarmaceutisch proces is de bioreactor of fermentor. Filtratie is van cruciaal belang voor het handhaven van optimale condities om ...

Large Volume Parenterals - LVP

Grote volumes parenterale geneesmiddelen (LVP) zijn een enkele verpakking van meer dan 100 ml. Gewoonlijk is de grootte ....

Small volume parentals - SVP

Klein volume parenteralen (SVP) zoals voorgevulde spuiten, ampullen of gelyofiliseerd poeder zijn typisch ...

Farma water behandeling

Water wordt gebruikt in farmaceutische productieprocessen voor sanering, reiniging en spoelen en als onderdeel van ...

oogheelkunde

Reinigings- en bewaarvloeistoffen voor contactlenzen, oogbehandelingsvloeistoffen en oogchirurgische vloeistoffen vallen onder de categorie Oftalmologische vloeistoffen ...

Active Pharmaceutical Ingredients - API

Excipiënten en API's die bij de productie van farmaceutische geneesmiddelen worden ....

Filtratie in de Farmacie

Filtratie is een belangrijk onderdeel van de processen in de farmaceutische industrie en wordt op veel plaatsen in het productieproces toegepast. Omdat thermale sterilisatie de werking van een medicijn vaak afdoet wordt veelvuldig gebruik gemaakt van filtratie o.a. voor deeltjesverwijdering in processen zoals bijvoorbeeld de bereiding van WFI etc. Maar ook beluchtingsfilters op tanks of fermentatie reactoren en filters voor de filtratie van gassen.

Het produceren van farmaceutische producten is een kostbare aangelegenheid. Voor alle filtratietoepassingen in biofarmaceutische processen geldt dat het filter de beste performance moet bieden en moet voldoen aan de strenge kwaliteitseisen binnen de farmaceutische industrie.

Masterfilter filters voor de farmaceutische industrie

Masterfilter 

Die erfahrenen Produktspezialisten von Masterfilter und seinen Partnern bieten Lösungen für alle Arten von kritischen Filtrationsanwendungen. Masterfilter konzentriert sich auch auf die Schaffung und Entwicklung neuer Produkte und Anwendungen für alle beteiligten Branchen. Wir liefern Filter unserer eigenen Marke und aller gängigen Hersteller wie Pall, Sartorius, 3M, Parker etc. als Nachrüstungen u.a. für die Pharma-, Molkerei-, Brauerei-, Softdrink-, Wasser- und biochemische Industrie.

Contact

Masterfilter Nederland

W.J. van der Hooftstraat 18
4194 WD Meteren
Netherlands

WhatsApp me