over ons

Masterfilter is opgericht in 2012 om wereldwijd microfiltratie oplossingen te bieden voor de Food and Beverage, Pharmaceutical, Water, Chemicals en Digital Inks en Inks sectoren. Wij bieden een breed scala aan producten die worden gebruikt om verontreiniging uit vloeistoffen en gassen te filteren. Onze ingenieurs beschikken over een uitgebreide expertise en ervaring in filtratie, waardoor wij voortdurend kunnen innoveren en betere producten en oplossingen op de markt kunnen brengen.


Vanaf het begin zijn onze basis en ethos gebaseerd op een 'klantgerichte' benadering. Wij streven ernaar de complexiteit van onze activiteiten weg te nemen en ervoor te zorgen dat wij 'gemakkelijk zijn om mee te werken' en benaderbaar zijn op alle niveaus.

Geaccrediteerd met ISO 9001, is het onze missie om een vertrouwde leverancier bij uitstek te zijn, dankzij onze technische expertise en producten van hoge kwaliteit.

Masterfilter filters voor de proces industrie

Ervaren team
Wij zoeken gekwalificeerde medewerkers met een specifieke technische en wetenschappelijke opleiding en ruime ervaring. We peilen ook naar de creativiteit die nodig is om hun expertise op een innovatieve manier te gebruiken om steeds betere producten te ontwikkelen. We werken actief aan een open en gepassioneerde samenwerking die onze klanten de voordelen biedt van een hecht en doelgericht team.

Klantgericht
De gecombineerde filtratie-ervaring van onze ingenieurs, productmanagers, technische ondersteuning en applicatie-ondersteuning is meer dan 100 jaar cumulatief. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben 'hands-on' ervaring met veldgebaseerde toepassingen in de marktsectoren die wij bedienen. Onze kennis van toepassingen binnen de markten die wij bedienen is de sleutel tot het oplossen van de uitdagingen die aan ons worden voorgelegd.

Wij werken actief aan een open en gepassioneerde samenwerking die onze klanten de voordelen biedt van een hecht en doelgericht team.


Marktgericht
Masterfilter kent de internationale markt en volgt de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Nieuwe ontwikkelingen in techniek en productie implementeren wij snel in onze eigen producten en diensten. Bovendien zorgen wij regelmatig voor nieuwe innovaties in de branche.

Onafhankelijk en flexibel
Ons bedrijf is onafhankelijk en wordt in zijn activiteiten dus niet beperkt door een moederconcern. Dat betekent snelle en absolute besluitvorming, een hands-on aanpak en de mogelijkheid om u een vlotte en flexibele service te bieden. Door het elimineren van lagen van complexiteit in de organisatie zijn wij 'easy to do business with'.

Altijd de best mogelijke oplossing
Of het nu gaat om optimalisatie van uw proces, vervanging van filters of nieuwe installaties; bij Masterfilter werken we nauw samen met onze klanten om te zorgen voor filtratiekennisoverdracht, training en ondersteuning op het gebied van fluid management. Wij houden voorraad van kritische filters met levertijden die aan uw verwachtingen voldoen.

 

MASTERFILTER

Masterfilter's experienced product specialists and its partners bring solutions to all kinds of critical filtration applications. Masterfilter also focuses on creating and developing new products and applications for all industries involved. We supply filters of our own brand and all common manufactures like Pall, Sartorius, 3M, Parker etc. as retro fit among others for pharmaceutical, dairy, brewery, soft drinks, water and bio-chemical industries.

Contact

Masterfilter

Ambachtsstraat,13
Poort West-Limburg 1021
B-3980 Tessenderlo
Belgium

WhatsApp me