Maak gebruik van de praktische mogelijkheid om onze productbrochures, gegevensbladen en verdere informatie over onze producten gemakkelijk en zonder verplichting te downloaden.

Farma filter

Masterfilter filters for pharmaceutical industry

DOWNLOAD

Zuivel Filter

MASTERFILTER FILTERS FOR DAIRY AND FOOD

DOWNLOAD

bier filter

MASTERFILTER FILTERS FOR BEER AND CRAFTBEER

DOWNLOAD

WATER Filter

MASTERFILTER FILTERS FOR MINERAL WATER AND BEVERAGE

DOWNLOAD

wijn filter

MASTERFILTER FILTERS FOR WINE AND CIDER

DOWNLOAD

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en onze hoofdvestiging is gevestigd in Tessenderlo (B) en streven ernaar innovatieve en hoogwaardige microfiltratieoplossingen te leveren voor de farmaceutische, voedingsmiddelen- en dranken-, water- en chemische industrie wereldwijd. Maak deel uit van ons team en help ons onze visie te verwezenlijken

Download JOBS

Kijk naar onderstaande jobs bij Masterfilter en klik op je nieuwe baan


Heeft u andere vragen of verzoeken over filters of filtratie vraagstukken neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier en kom in contact met onze filter professionals.


Contactformulier

Naam     *
E-mailadres     *
Onderwerp     *

Masterfilter

De ervaren productspecialisten van Masterfilter en zijn partners brengen oplossingen voor allerlei kritische filtratietoepassingen. Masterfilter richt zich ook op het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen voor alle betrokken industrieën. We leveren filters van eigen merk en alle gangbare fabrikaten zoals Pall, Sartorius, 3M, Parker etc. als retro fit o.a. voor de farmaceutische, zuivel, brouwerij, frisdranken, water en bio-chemische industrie.

Contact

Masterfilter

Ambachtsstraat,13
Poort West-Limburg 1021
B-3980 Tessenderlo
Belgium

WhatsApp me