Capsule filters

Masterfilter biedt bewezen, betrouwbare en hoogwaardige filteroplossingen. In nauwe samenwerking met onze klanten streven wij voortdurend naar nieuwe ideeën om de hoogst mogelijke productiviteit en efficiëntie te bereiken.

Gebruik onze productzoeker om snel de juiste oplossing voor uw toepassing te vinden. Wij geven u ook graag persoonlijk advies.

MC - Single Use Capsule Filter

Vloeistoffen - GF - Glasvezel - Nylon - PES - Polyethersulfoon - PP - Polypropyleen - PTFE - Polytetrafluorethyleen - PVDF - Polyvinylideenfluoride - Capsulefilter - 0,2 tot 10 µm

MC - Capsulefilter voor eenmalig gebruik

Merk MasterCap

Masterfilter MasterCap MC capsule filters worden gebruikt voor het verwijderen van micro-organismen en fijne deeltjes uit vloeistoffen. Gemaakt van polypropyleen en hoogwaardige filtratiemedia zoals PES, PVDF, PP en glasvezel. Het zijn de ideale filters om te voldoen aan de hoogste normen in een breed scala van toepassingen. Ze zijn speciaal ontworpen voor autonome assemblages in de farmaceutische industrie, de micro-elektronica en de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Bij de fabricage wordt geen lijm of kleefstof gebruikt en alle verlijmingen gebeuren door thermisch lassen. MasterCap MC capsules zijn verkrijgbaar in 2 versies.

MS - Sterile Gas SIP Polytetrafluoroethylene (PTFE) Capsule Filter

Vloeistoffen - PTFE - Polytetrafluorethyleen - Capsulefilter - 0,2 µm

MS - Steriel Gas SIP Polytetrafluorethyleen (PTFE) Capsule Filter

Merk MasterSip

Masterfilter MasterSip MS capsule filter ontworpen voor gebruik in steriele lucht en gas filtratie in biofarmaceutische en andere toepassingen. Samengesteld uit een hydrofoob PTFE membraan en een polyetherimide behuizing, bieden deze capsule filters een alternatief voor een roestvrijstalen behuizing/filter combinatie en reduceren zo de operationele kosten en onderhoudstijd. Het ontworpen polyetherimidemateriaal maakt meerdere SIP-cycli (stoom-in-plaatsing) mogelijk bij hoge druk en temperatuur.

SLF-CT - Hydrophobic Polytetrafluoroethylene (PTFE) Membrane Capsule Filter

Vloeistoffen - PTFE - Polytetrafluorethyleen - Capsulefilter - 0,2 µm

SLF-CT - hydrofoob polytetrafluorethyleen (PTFE) membraan capsule filter

Merk OptiFluor

Masterfilter SLF-CT filters met 0,2 µm steriliserende kwaliteit hydrofobe PTFE membranen worden gebruikt voor het verwijderen van deeltjes en micro-organismen uit gassen. SLF-CT is gemaakt van polypropyleen en hoogwaardig PTFE en is een ideaal filter om te voldoen aan de hoogste normen in een breed scala van toepassingen. Het is speciaal ontworpen voor autonome assemblages in farmaceutisch gebruik.

Masterfilter

De ervaren productspecialisten van Masterfilter en zijn partners brengen oplossingen voor allerlei kritische filtratietoepassingen. Masterfilter richt zich ook op het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen voor alle betrokken industrieën. We leveren filters van eigen merk en alle gangbare fabrikaten zoals Pall, Sartorius, 3M, Parker etc. als retro fit o.a. voor de farmaceutische, zuivel, brouwerij, frisdranken, water en bio-chemische industrie.

Contact

Masterfilter

Ambachtsstraat,13
Poort West-Limburg 1021
B-3980 Tessenderlo
Belgium

WhatsApp me